Kindertheater om van te smullen!

Hallo, wij zijn Inge & Natalie.

We maken beeldend muziektheater voor kinderen van 2 tot 8 jaar, dat ook zeker vermakelijk is voor hun ouders of begeleiders.

Met vernuftige decors, kleurige kostuums en grappige, vriendelijke handpoppen spreken onze voorstellingen tot ieders verbeelding.


Waarom wil je ons boeken?

We hebben genoeg aan een speelvloer van 4x4 meter en brengen daar voorstellingen over o.a. appelkaneeltaart, draken zoeken, boeven vangen treuzeltrucjes maar ook onderwerpen als Gronings Ontzet, de eerste boeren.

We verwerken daarin prikkelende thema’s zoals hoe je geduldig kunt zijn en je eigen weg kunt vinden, dat buiten de lijntjes kleuren soms een goede oplossing is of dat je elkaar nodig hebt, wie je ook bent.


Wat is er zo leuk aan ons?

Met sprankelend spel nemen we iedereen mee op avontuur. We maken van een gewone dag een feestje, door te strooien met knisperend muziektheater. Onze optredens zijn ook zeer geschikt voor een feestje, afscheid of jubileum.

Wij komen graag naar u toe op locaties in het noorden van het land! Naast voorstellingen op aanvraag hebben we ook een eigen speellijst.

Van onze originele, verrassende liedjes kun je nog lang nagenieten.

Geniet smakelijk!